Şile'de rezil görüntü: Poşet poşet çöpleri doğaya atmışlar!

Şile’de poşetlere doldurulmuş atıklar orman içi ve dere kenarlarına bırakıldı. Ortaya çıkan çevre kirliliği doğayı tehdit ederken, bölgede yaşayan vatandaşlar, yetkililerden temizlik çalışması yapılmasını istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2025 16:25 GÜNCELLEME 02.07.2025 16:25 GÜNCEL
Şile'de rezil görüntü: Poşet poşet çöpleri doğaya atmışlar!

Son zamanlarda artan orman yangınlarının ardından İstanbul'un Şile ilçesinde dehşete düşüren görüntüler çıktı.

Poşetlere doldurulmuş hayvan pislikleri, pet şişeler ve çeşitli plastik atıklar doğaya gelişigüzel şekilde bırakıldığı görüldü.

HEM PİSLİK HEM TEHLİKE

Özellikle ormanlık alanlar, dere yatakları ve yol kenarlarında yoğun şekilde biriken çöpler, çevre sağlığını tehdit ederken, doğal yaşam alanlarını olumsuz etkilerken orman yangınlarına da davetiye çıkarıyor.

  • Bölgede yaşayan vatandaşlar, yetkililerden temizlik çalışmalarının artırılmasını ve denetimlerin sıklaştırılmasını talep ediyor.

Üsküdar'da mahalleliden belediyeye tepki: Sorunlar çözülmüyor

KAYNAK : İHA
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR