Baba ve oğulun kahreden haber! Sulama kanalına düştü

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde kontrolden çıkan otomobil sulama kanalına devrildi. Yaşanan kazada baba ve ikiz çocuklardan biri hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.07.2025 06:40 GÜNCELLEME 09.07.2025 09:10 GÜNCEL
Baba ve oğulun kahreden haber! Sulama kanalına düştü

Yasin Polat yönetimindeki otomobil, Kılavuzlu Mahallesi mevkiinde sulama kanalına devrildi.

İhbar üzerine, olay yerine itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada, sürücü ve eşi Merve ile 3 yaşındaki ikiz çocukları Asil ve Aslan yaralandı.

İtfaiye ve AFAD ekiplerince otomobilden çıkarılan yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan baba ve ikizlerden biri, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

KAYNAK : AA
Özgür Bayrak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR