Parkta kavga! Küçük çocuk bıçaklandı

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 14 yaşındaki çocuk bıçaklandı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.07.2025 00:31 GÜNCELLEME 10.07.2025 00:33 GÜNCEL
Parkta kavga! Küçük çocuk bıçaklandı

Vadişehir Mahallesi'ndeki Mithat Körler Parkı'nda, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında S.T. (14) isimli çocuk, karın bölgesinden bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralı çocuk, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK : AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR