Diyarbakır'da korkunç olay! Birlikte yaşadığı sevgilisi İlayda'yı katletti...

Diyarbakır'da İlayda Alkaş (22), oturduğu binaya girmek isterken, birlikte yaşadığı C.A. (30) tarafından uğradığı tabancalı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.07.2025 09:51 GÜNCELLEME 17.07.2025 10:06 GÜNCEL
Diyarbakır'da korkunç olay! Birlikte yaşadığı sevgilisi İlayda'yı katletti...

Olay, 15 Temmuz günü akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi 50’nci Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, İlayda Alkaş evinin bulunduğu binaya girmek isterken, birlikte yaşadığı C.A.’nın tabancayla ateş etmesi sonucu kanlar içerisinde yığıldı.

C.A. kaçarken, ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan İlayda, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Alkaş’ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, C.A.’nın yakalanması için polis, çalışmalarını sürdürüyor.

KAYNAK : DHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR