Marketten et çalan lokantacı baba-oğul tutuklandı

Çankırı’da bir zincir marketten et çaldıkları tespit edilen lokanta işletmecisi baba ve oğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2025 13:50 GÜNCELLEME 22.07.2025 13:50 GÜNCEL
Marketten et çalan lokantacı baba-oğul tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, 18 Temmuz 2025 tarihinde Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan müracaat sonrası başlatılan tahkikat çerçevesinde, Buğdaypazarı Mahallesi Somaki Bulvarı’nda faaliyet gösteren bir zincir markette farklı tarihlerde çok sayıda et ürününün çalındığı belirlendi.

İşyerindeki güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi sonucu, şüphelilerin kentte lokanta işleten Ü.T. (45) ve oğlu M.T. (17) olduğu tespit edildi. Şahısların birçok kez iş yerinden et aldığı, ancak büyük kısmının ücretini ödemeden ayrıldıkları tespit edildi.
Ayrıca, lokantada çalışan A.T.’nin (51) de hırsızlık olayına karıştığı değerlendirilerek şüpheliler arasına dahil edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından 3 şüpheli, adli işlemler için Çankırı Adliyesi'ne sevk edildi. Yapılan işlemlerin ardından A.T., ifadesinin ardından serbest bırakılırken, baba Ü.T. ve oğlu M.T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ü.T., Bolu Gerede Ceza İnfaz Kurumu’na; M.T. ise Samsun Çocuk Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR