Bursa'dan kahreden haber! Yangına müdahaleye giden tanker devrildi: 3 vatandaş öldü

Son dakika haberi... Bursa'nın Gürsü ile Kestel ilçesinde devam eden orman yangınına müdahale etmek için yola çıkan su tankerinin yamaçtan düştü. Tankerdeki 3 kişi hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 27.07.2025 23:01 GÜNCELLEME 28.07.2025 11:15 GÜNCEL
Bursa'dan kahreden haber! Yangına müdahaleye giden tanker devrildi: 3 vatandaş öldü

SON DAKİKA HABERİ: Bursa'nın Gürsü ve Kestel ilçesinde çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale sürerken bölgeden acı bir haber daha geldi.

YANGINA MÜDAHALE ETMEK İÇİN GİDEN SU TANKERİ YAMAÇTAN DÜŞTÜ

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek vermek için bölgeye giden özel bir şirkete ait 06 BNL 163 plakalı su tankeri, iddiaya göre sürücüsünün kontrolünden çıkarak, Gürsu TOKİ yakınlarında yamaçtan düştü.

TANKERDEKİ 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Devrilerek yan şekilde duran tankerin içinde sürücü Kazım Bayrak olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada ağır yaralanan Ahmet Demirel ve Mehmet Şimşek de tedavi gördükleri hastanede kurtarılamadı.

Bursa Valiliği’nden yapılan açıklamada, "İlimiz Kestel ilçesi Ağlaşan mevkiinde, orman yangınına su taşıyan bir tankerin şarampole yuvarlanması sonucu trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada, 3 vatandaşımız yaşamını yitirmiştir. Hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

KAYNAK : DHA, AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR