İstanbul'da aile faciası: Anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bir şahıs, tartıştığı anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü. Cinayet sonrası kaçan şüpheli, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2025 10:40 GÜNCELLEME 28.07.2025 12:06 GÜNCEL
İstanbul'da aile faciası: Anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü

Kan donduran olay, gece saat 03.00 sıralarında Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi Baki Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, 28 yaşındaki Beytullah C. isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle annesi Emine C. (60) ve babası Ahmet C. (65) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine eline aldığı bıçakla anne ve babasına saldırdı. Çevredeki vatandaşların duyduğu sesler üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, baba Ahmet C.'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından babanın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan anne Emine C. ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayetin ardından kaçan şüpheli Beytullah C., polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR