Kuzey Marmara'da feci kaza: Anne öldü, eşi ve üç çocuğu yaralandı
Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli kesiminde takla atan otomobildeki anne öldü, eşi ve 3 çocuğu yaralandı. Kazanın şahidi bir başka sürücü Mehmet Eleftoz, "Araba zigzag çiziyordu. Bayağı süratli geliyordu. Kader işte, uykusuzluk" dedi.
ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2025 08:51
GÜNCELLEME 31.07.2025 11:32
GÜNCEL
Otoyolun Körfez ilçesi Sevindikli yol ayrımında Mikail A. idaresindeki yabancı plakalı otomobil, bariyer ve yönlendirme levhası direğine çarparak takla attı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kazada sürücünün eşi olduğu öğrenilen Y.A. hayatını kaybetti. Sürücü ile 3 çocuğu, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.
"KAZANIN SEBEBİ UYKUSUZLUK"
Yardım için duran başka bir otomobilin sürücüsü Mehmet Eleftoz, kazayı şu şekilde anlattı:
"Araba zigzag çiziyordu. Bizi solladı, bayağı bir süratli geliyordu. Geldiği gibi işte direğe çarptı. Ben durdum, kurtarmaya çalıştık. 3 kişi çıkarttık, babaları kendi çıktı zaten. Yozgat'tan geliyormuş, Avrupa'ya gidiyormuş. Kader işte, uykusuzluk."
KAYNAK : AA