Son dakika: Çanakkale Boğazı ve Çanakkale Havalimanı yeniden ulaşıma açıldı

Son dakika haberi... Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale Dardanos mevkisinde meydana gelen orman yangını nedeniyle kapatılan Çanakkale Boğazı ve Çanakkale Havalimanın ulaşıma açıldığını bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2025 21:18 GÜNCELLEME 11.08.2025 21:19 GÜNCEL
Son dakika: Çanakkale Boğazı ve Çanakkale Havalimanı yeniden ulaşıma açıldı

SON DAKİKA HABERİ: Çanakkale'nin Dardanos ilçesinde meydana gelen orman yangını nedeniyle geçici süreliğine gemi trafiğine kapatılan Çanakkale Boğazı çift yönlü gemi trafiğine yeniden açıldı.

ÇANAKKALE BOĞAZI VE HAVALİMANI KULLANIMA AÇILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Çanakkale Boğazı'nın yanı sıra, orman yangınlarıyla daha etkin şekilde mücadele edilebilmesi amacıyla geçici olarak sivil uçuşlara kapatılan Çanakkale Havalimanının da tüm uçuşlara yeniden açıldığı bildirildi.

KAYNAK : AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR