Daha önce de bıçakladığı eşini yine bıçaklayıp öldürdü
Bursa'da daha önce de kendisini bıçaklayan kocası D.Ş. tarafından yine bıçaklanarak ağır yaralanan Sevgi Ş. yaşamını yitirirdi. D.Ş. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2025 03:57
GÜNCELLEME 27.08.2025 04:09
GÜNCEL
Olay, saat 21.30 sıralarında İncirli Caddesi’ndeki parkta meydana geldi. İddiaya göre Sevgi Ş., daha önce de kendisini bıçaklayan kocası D.Ş. tarafından yine bıçaklandı. Sevgi Ş. kanlar içeresinde kalırken, kocası ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
KADIN HAYATINI KAYBETTİ
Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Sevgi Ş. burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.
Olay yerinden kaçan D.Ş. ise daha sonra polis ekiplerince yakalanarak polis merkezine götürüldü.
KAYNAK : AA, DHA