Bakan Tunç'tan, Özgür Özel'e bomba yanıt! Başsavcıya skandal tehdit: Alnını karışlayacağım

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, CHP lideri Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili iftiralarına sert tepki gösterdi. Tunç, "baklava kutularıyla dönen rüşvet çarkına ses çıkarmayan zihniyetin son temsilcisi ünvanıyla yok olup gidecektir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2025 03:12 GÜNCELLEME 28.08.2025 08:16 GÜNCEL
Bakan Tunç'tan, Özgür Özel'e bomba yanıt! Başsavcıya skandal tehdit: Alnını karışlayacağım

SON DAKİKA HABERİ: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'e sert tepki gösterdi.

Bakan Tunç, "İddialara cevap vermek yerine Adalet Bakanlığı’na dil uzatması, bağımsız Türk yargısını şahsi hezeyanlarına malzeme yapması, CHP Genel Başkanının siyaseten iflas ettiğinin açık göstergesidir." ifadelerini kullandı.

'ÖZEL, PARTİSİNDEKİ İTİRAFLARDAN NE KADAR BUNALDIĞINI BU GECE UYDURDUĞU YALANLARLA BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR'

Özel’in dengesini kaybettiğini ve ciddiyetsizlikte sınır tanımadığını belirten Bakan Tunç, şu değerlendirmelerde bulundu:

CHP Genel Başkanı, partisindeki yolsuzluk iddiaları ve ortaya saçılan itiraflardan ne kadar bunaldığını, sıkıştığını ve kaçacak yer aradığını bu gece uydurduğu yalanlarla ve mesnetsiz ithamlarıyla bir kez daha göstermiştir. 

İddialara cevap vermek yerine Adalet Bakanlığına dil uzatması, bağımsız Türk yargısını şahsi hezeyanlarına malzeme yapması CHP Genel Başkanının siyaseten iflas ettiğinin açık göstergesidir. 

'MÜFLİS CHP GENEL BAŞKANI'

Müflis CHP Genel Başkanının kendi istikbalini sağlama almak için her geçen gün dengesinin bozulduğuna, ciddiyetsizlikte sınır tanımadığına üzülerek şahit oluyoruz. 

Hiç kimse devletimizin köklü kurumlarını, yargı organlarını kendi küçük hesaplarının malzemesi haline getirmemelidir. 

'ÖZEL'İN ÖNÜNDE İKİ SEÇENEK VAR'

Özgür Özel’in önünde iki seçenek var:

  • İplerinden kurtulup gerçekten ‘özgür’ olmayı seçmek mi?
     
  • Yoksa kukla olarak birilerinin ‘özel’ ajandasının hizmetinde, yargı mensuplarına saldırmaya devam etmek mi?

'ESKİ GENEL BAŞKANINI SIRTINDAN HANÇERLEYEN ZİHNİYETİN SON TEMSİLCİSİ ÜNVANIYLA YOK OLUP GİDECEKTİR'

Kendisine tavsiyemiz;

Sakince ve ciddiyetle yolsuzluk soruşturmalarının sonucunu beklemesi, yalan ve iftira üretiminde zirveye tırmanmak yerine dürüst ve seviyeli siyasette yol almasıdır.

Aksi takdirde eski genel başkanını sırtından hançerleyen, parayla oy satın alan, belediyelerde baklava kutularıyla dönen rüşvet çarkına ses çıkarmayan zihniyetin son temsilcisi ünvanıyla yok olup gidecektir.

ÖZEL'DEN, BAŞKAN ERDOĞAN'A SKANDAL İFTİRA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Beyoğlu'nda düzenlediği mitingde yalan ve iftiralarla sürekli hedef aldığı İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'i bir kez daha tehdit ederek yargıya parmak salladı.

Özel, mitingde Gürlek için "Senin alnını karışlayacağım" sözlerini kullandı.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR