Son dakika: Babacan ve Gürbüz'den Çağrı Heyeti kararı! 2 yeni isim atanacak

Son dakika haberi... Mahkeme tarafından CHP İstanbul İl Yönetimi'nde Çağrı Heyeti'ne atanan isimlerden Müjdat Gürbüz de heyetten çekildi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2025 22:27 GÜNCELLEME 05.09.2025 22:40 GÜNCEL
Son dakika: Babacan ve Gürbüz'den Çağrı Heyeti kararı! 2 yeni isim atanacak

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi, CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi’nde başkan seçilen Özgür Çelik ve yönetiminin görevden uzaklaştırılmasına hükmetmişti.

İKİ İSİM HEYETTEN ÇEKİLDİ

Mahkeme, İl Başkanlığı’na geçici yönetim kurulu olarak Gürsel Tekin, Zeki Şen, Hasan Babacan, Müjdat Gürbüz ve Erkan Narsap’tan oluşan beş kişilik bir heyet atamıştı.

Çağrı Heyeti'nden çekilen Hasan Babacan'ın ardından Müjdat Gürbüz de CHP İstanbul İl Yönetimi'ndeki Çağrı Heyeti'nden çekildi.

Çağrı Heyeti'ne atanan Hasan Babacan çekilme kararı aldı!

2 YENİ İSİM ATAYANCAK

Babacan'ın ardından Gürbüz'ün de çekilmesinin ardından yerlerine iki yeni ismin atanacağı öğrenildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR