Medipol ailesinden Darülaceze'ye anlamlı ziyaret

Halk Sağlığı Haftası kapsamında sosyal sorumluluk projesine bir yenisini daha ekleyen Medipol Sağlık Grubu, Darülaceze’deki çınarları ziyaret ederek gönüllere dokundu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2025 18:51 GÜNCELLEME 05.09.2025 18:51 GÜNCEL
Medipol ailesinden Darülaceze'ye anlamlı ziyaret

Halk Sağlığı Haftası vesilesiyle Medipol Sağlık Grubu, Darülaceze sakinleriyle buluştu. Buluşmada, Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nden İç Hastalıkları Uzmanları Prof. Dr. Sevgi Aras, Uzm. Dr. Betül Mercan Çiftçi, Nöroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Eren Toplutaş’ın yanı sıra Medipol ailesinin üyeleri yer aldı.

UZMANLARDAN SAĞLIK KONTROLLERİ

Prof. Dr. Sevgi Aras, Uzm. Dr. Betül Mercan Çiftçi ve Dr. Öğr. Üyesi Eren Toplutaş, Darülaceze sakinlerinin sağlık kontrollerini gerçekleştirdi. Kontrollerin ardından çınarlarla sohbet edilerek moral desteği sağlandı. Sağlık çalışanları, topluma yön veren büyüklerimize sahip çıkmanın en kıymetli sorumluluklarımızdan biri olduğunu vurguladı. Ziyarette “Çınarlarımızı unutmuyoruz, onların tecrübeleri bizim yol göstericimiz” mesajı öne çıktı.

 

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR