Başına dayadığı silahı boş zannetti! Eski başkan hayatını kaybetti

Sapancaspor'un eski başkanlarından iş insanı Fatih Balkaya'nın hayatını kaybettiği öğrenildi. İş insanının boş zannederek başına dayadığı silahın ateş alması sonucu yaşamını yitirdiği ifade edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2025 07:57 GÜNCELLEME 25.09.2025 08:54 GÜNCEL
Başına dayadığı silahı boş zannetti! Eski başkan hayatını kaybetti

Olay Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Sapanca'nın tanınan iş insanlarından ve bölgenin futbol takımı Sapancaspor'un eski kulüp başkanı Fatih Balkaya başından vurulmuş halde bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan iş insanı, ağır yaralı olarak Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada entübe edilen Balkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YANLIŞLIKLA KENDİNİ Mİ VURDU?

Bu arada Kocaeli ve Sakarya'nın yerel haber sitelerinde, Fatih Balkaya'nın bir arkadaşının evindeyken boş zannettiği tabancasını çıkardığı ve başına doğru hedef alıp ateş edince kendini vurduğu ifade edildi.

SAPANCASPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Öte yandan Sapancaspor, yaşamını yitiren eski kulüp başkanı ve iş insanı Fatih Balkaya için başsağlığı mesajı yayımladı. Sapancaspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüzün eski başkanlarından Fatih Balkaya vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz."  ifadelerine yer verildi.

Erkan Talu Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR