Son dakika: Erdoğan'dan Meclis'te sürpriz görüşme!
Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ile Tuncer Bakırhan, Başkanlık Divanı’nda görüştü.
ABONE OLSON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28. Dönem 4. Yasama Yılı Açılışı dolayısıyla TBMM’de resmi törenle karşılandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de konuşmalarda bulundu ardından ise sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.
- Erdoğan, Genel Kurul'da yaptığı konuşmanın ardından Meclis'te Başkanlık Divanı'na geçti.
PARTİ LİDERLERİYLE GÖRÜŞTÜ
Erdoğan burada TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ile Tuncer Bakırhan ile görüştü.
Görüşmede İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu da yer aldı.
"SAMİMİ BİR HAVADA GÖRÜŞME YAPTIK"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmenin ardından gazetecilerin sorularına yanıt vererek görüşmeye dair değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Samimi bir havada görüşmemizi yaptık" ifadelerini kullandı.