Baba-oğul arasında silahlı kavga: 1 ölü

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesi Bülbül Mahallesi’nde aile içinde çıkan tartışma can kaybıyla sonuçlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2025 03:37 GÜNCELLEME 02.10.2025 03:37 GÜNCEL
Baba-oğul arasında silahlı kavga: 1 ölü

Edinilen bilgilere göre, Sedat Aktunç (47) ile oğlu M.C.A. (17) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda M.C.A., yanında bulunan ruhsatsız tabanca ile babasına ateş etti. Ağır yaralanan baba Sedat Aktunç, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrası gözaltına alınan M.C.A. hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR