Kadastro ekibi geldi sınırı ölçecekti... İki komşu arasında kan aktı

Sivas'ta, arazi anlaşmazlığı nedeniyle 70 yaşındaki Mustafa Çatak, evinin sınırını ölçtürmek amacıyla kadastro ekibi getirdiği sırada çıkan silahlı kavgada 69 yaşındaki komşusu A.S. tarafından silahla öldürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2025 15:06 GÜNCELLEME 21.10.2025 15:06 GÜNCEL
Kadastro ekibi geldi sınırı ölçecekti... İki komşu arasında kan aktı

Sivas'ın Hafik ilçesinde, Mustafa Çatak (70), Üreğil köyündeki evinin sınırını ölçtürmek amacıyla kadastro ekibi getirdiği esnada sınır anlaşmazlığı yaşadığı komşusu A.S. (69) ile tartıştı.

KOMŞUSU SİLAHINI ATEŞLEDİ

AA'daki habere göre kavgaya dönüşen olayda, A.S. üzerinde bulunan tabancayla Çatak'a ateş etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Çatak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

KATİL ZANLISI ARANIYOR

Jandarma ekipleri ve komando timi, olayın ardından kaçan A.S'nin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK : AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR