Aydın'da 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Aydın'ın Çine ilçesinde sahte içki üretimi yapıldığı tespit edilen adrese yapılan baskında 6 ton sahte alkol ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.12.2025 00:50 GÜNCELLEME 17.12.2025 00:50 GÜNCEL
Aydın'da 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, yeni yıl öncesinde sahte alkol üretim ve satışına yönelik il genelinde denetimlerini sıklaştırdı.

Edinilen bilgiye göre jandarma ekipleri yapılan çalışmalar sonucunda Çine ilçesinde piyasaya sahte ve kaçak alkol sürmeye hazırlanan bir şüpheliyi tespit etti.

Harekete geçen ekipler, Çine ilçesi Yolboyu Mahallesi’nde bulunan ev ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki iş yerine baskın düzenledi.

Yapılan aramalarda 6 ton sahte alkol, 2 adet damıtma sistemi ele geçirildi. Yaklanarak gözaltına alınan şüpheli M.A. (63) hakkında adli süreç başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR