TikTok canlı yayınında bıçaklı kavga

Tiktok'ta canlı yayın yapan Cansu Tatlı ve Sinan Kaya, canlı yayında küfürlü ve bıçaklı kavga ettiler. İddialara göre kavga sırasında sadece Tiktok'ta canlı yayında olanlar değil çiftin iki küçük çocuğu da yaşananlara şahit oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2025 07:57 GÜNCELLEME 21.12.2025 09:38 GÜNCEL
TikTok canlı yayınında bıçaklı kavga

TikTok canlı yayına yansıyan görüntülerde, Cansu Tatlı'nın Sinan Kaya'ya küfürler ettiği ve elindeki bıçakla üzerine yürüdüğü görüldü. Sinan Kaya'nın ise, "Beni mi öldüreceksin, kes lan boğazımı." sözleri duyuldu. Yayın sırasında yaşananlar, sosyal medyada kısa sürede büyük tepki topladı.

İddialara göre, kavga esnasında çiftin iki kız çocuğu da evdeydi. Yaşananların ardından Sinan Kaya, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Sinan Kaya, olayın ardından yaptığı açıklamada, "Araba aldı, daha dün 12 bilezik aldı, artık bu dedi ki 'Sinan buraya kadar, bitti. Sinan'dan daha bir şey kazanamam. Ne yapmam lazım? Benim Sinan'a yol vermem lazım. 3 gündür hastayım, beni zorluyor ki ondan ayrılayım. Bilerek yapıyor. Ben artık anladım. Bu beni kullandı, atıyor dedim." ifadelerini kullandı.

Erkan Talu Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR