Mutlu günleri son günleri oldu! Yarışan iki araç genç çifti katletti

Kahramanmaraş'ta yarış yaptıkları iddia edilen iki otomobil, önlerinde ilerleyen 23 yaşındaki Ahmet İnce'nin kullandığı motosiklete çarptı. Yemekten dönen İnce ve nişanlısı 22 yaşındaki Mislina Akçakoyun hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 25.12.2025 07:57 GÜNCELLEME 25.12.2025 08:04 GÜNCEL
Mutlu günleri son günleri oldu! Yarışan iki araç genç çifti katletti

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde önceki gece korkunç bir kaza yaşandı. Aynı yönde seyir halinde olan ve yarış yaptıkları iddia edilen iki otomobil önlerinde ilerleyen Ahmet İnce (23) idaresindeki motosiklete çarptı. Kazada, motosiklette yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Mislina Akçakoyun, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan motosiklet sürücüsü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü İnce de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Kazada ölen Mislina Akçakoyun ile Ahmet İnce'nin nişanlı olduğu, bir yerde yemek yedikten sonra evlerine dönüş yolunda oldukları öğrenildi. Olaya karıştığı iddia edilen araçlardan birinin sürücüsü olay yerinden kaçarken, diğer otomobilin sürücüsü polis ekiplerince gözaltına alındı. Kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalar sürüyor.

KAYNAK : Sabah Gazetesi / Muhammet Özer
Erkan Talu Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR