Kocaeli'de korkutan görüntü! Bina boşaltıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 5 katlı bir binanın girişinde aniden çukur oluştu. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, olası bir risk durumuna karşı binayı mühürleyerek vatandaşları tahliye etti.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2026 00:59 GÜNCELLEME 08.01.2026 00:59 GÜNCEL
Kocaeli'de korkutan görüntü! Bina boşaltıldı

Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Güzeller Mahallesi Bahar Caddesi üzerinde meydana geldi.

İHBAR ÜZERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Edinilen bilgilere göre, caddede bulunan 5 katlı bir binanın giriş kısmındaki toprak zeminde henüz bilinmeyen bir nedenle çökme meydana geldi ve çukur oluştu. Durumu fark eden bina sakinleri, endişeye kapılarak durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve belediye ekipleri sevk edildi.

BİNA SAKİNLERİ TAHLİYE EDİLDİ

Güvenlik önlemi alınmasının ardından inceleme yapan ekipler, tedbir amaçlı 5 katlı binanın boşaltılmasını kararlaştırdı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Polis ekiplerince çevresine şerit çekilen binadan tahliye edilen aileler, yakınlarının yanına gitti. Ekiplerin, bina ve çevresindeki çalışması sürüyor.

KAYNAK : AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR