Uyuşturucu operasyonunda yeni dalga! Voleybolcu Çayırgan dahil 19 kişi gözaltında

Ünlülere uyuşturucu soruşturması kapsamında voleybolcu Derya Çayırgan dahil 19 kişi gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.01.2026 10:28 GÜNCELLEME 15.01.2026 12:41 GÜNCEL
Uyuşturucu operasyonunda yeni dalga! Voleybolcu Çayırgan dahil 19 kişi gözaltında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ünlülere yönelik 'Uyuşturucu' soruşturması devam ediyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlendiği operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı. O isimler arasında Voleybolcu Derya Çayırgan'ın olduğu öğrenildi. Diğer isimlerin ise uyuşturucu satışı yapan kişiler olduğu öğrenildi.

"İMAMOĞLU'NUN SEVGİLİSİ İDDİASI"

Soruşturma kapsamında tutuklanan Rabia Karaca, verdiği ifadede Voleybolcu Derya Çayırgan'ın İBB'nin tutuklu eski başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sevgilisi olduğunu itiraf etmişti.

KARACA'NIN İFADESİ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

Karaca ifadesinde şöyle demişti;

  • "Göstermiş olduğunuz voleybolcu D.Ç., Ekrem İmamoğlu'nun sevgilisiydi, ben de Murat'ın sevgilisiydim.
  • 14 numaralı fotoğraf, İmamoğlu'nun kullandığı bizim kaçamaklar yaptığımız aynı uçaktır. 15 numaralı fotoğrafta ise D.Ç. olduğunu teşhis ettim.
  • Bu kişi İmamoğlu'nun sevgilisidir. Kendisi sadece İmamoğlu'na aitti. Bizimle arası yoktu."

AVUKATINDAN AÇIKLAMA: SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK

Derya Çayırgan'ın avukatı Kemal Kaynak'ın, Çayırgan hakkında daha önce dolaşıma sokulan iddialar nedeniyle suç duyurusunda bulunulduğunu ve manevi tazminat davası açıldığını açıkladığı biliniyor. Bu açıklama, söz konusu iddiaların doğrulanmadığı ve hukuki süreç başlatıldığı yönünde değerlendirilmişti.

KARİYERİNİ GEÇEN AY NOKTALAMIŞ

Derya Çayırgan, geçen ay sosyal medya hesabından paylaştığı veda mesajıyla profesyonel voleybol kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı. Çayırgan, "8 yaşında başladığım voleybol yolculuğumu, 38 yaşında büyük bir teşekkür, büyük bir gurur ve büyük bir veda ile sonlandırıyorum. Tam 30 yıl…" ifadelerini kullanmış, kariyerinde forma giydiği kulüplere ve birlikte çalıştığı isimlere teşekkür etmişti.

Çayırgan, veda paylaşımında bir süre dinlendikten sonra kız çocuklarını spora ve voleybola teşvik etmek için yeniden sahaya "başka bir rolde" döneceğini de belirtmişti. Tecrübeli libero, milli formayı giymesinin de hayatındaki en onurlu anlardan biri olduğunu vurgulamıştı.

DERYA ÇAYIRGAN KİMDİR?

9 Ekim 1987'de İstanbul'da doğan Derya Çayırgan, libero pozisyonunda uzun yıllar Sultanlar Ligi'nde forma giydi. Voleybola Yeşilyurt altyapısında başlayan Çayırgan, kariyerinde Yeşilyurt'un yanı sıra Konya Ereğli Belediyespor, Galatasaray, Fenerbahçe, Karşıyaka, Çanakkale Belediyespor, Halkbank, Çukurova Belediyespor, PTT Spor ve Keçiören Belediyesi SigortaShop gibi takımlarda oynadı.

Gürsel Tekin'den İmamoğlu'na: Jetle gelen jetle gider

KAYNAK : AA
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR