Kız çocuğuna sokak köpeği saldırısı! Zabıta amirine soruşturma açıldı

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde başıboş sokak köpeğinin ısırdığı kız çocuğu hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından ihmal gerekçesiyle zabıta amiri hakkında soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.01.2026 21:53 GÜNCELLEME 19.01.2026 22:23 GÜNCEL
Kız çocuğuna sokak köpeği saldırısı! Zabıta amirine soruşturma açıldı

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde sokak köpeği bir kız çocuğuna saldırarak, bacağından yaraladı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yeni Mahalle'de sokak köpeğinin saldırısına uğrayan kız çocuğu bacağından yaralandı.

MAĞDUR AİLE TEPKİ GÖSTERDİ

Kız çocuğu ailesi tarafından Tomarza Yaşar Karayel Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen çocuğun yakınları duruma tepki göstererek, başıboş köpeklerin barınaklarda toplanarak kontrol altında tutulmasını istedi.

ZABITA AMİRİ HAKKINDA SORUŞTURMA

Öte yandan, kız çocuğuna sokak köpeğinin saldırması olayında sorumlu tutulan zabıta amiri hakkında soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR