3 aylık bebek evde ölü bulundu: Anne ve bakıcının ifadesi alınacak!
Manisa'da 3 aylık bebek bakıcısının evinde sabah saatlerinde ölü bulundu. Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken, anne ve bebek bakıcısının ifadesine başvurulacağı öğrenildi.
ABONE OLAltay Mahallesi Ünal Sokak'taki 3 katlı bir apartmanda sabah saatlerinde acı bir manzarayla karşılaşıldı.
Fatma Y., dün sabah bebeğini üst katta oturan bakıcısı Gülsüm S.'ye bırakarak işe gitti.
İşten döndükten sonra bebeği bakıcıda kalan Fatma Y.'nin evinde uyuduğu belirtildi. Şirin Alya Y., dün akşam saatlerinde bakıcısı tarafından mama takviyesiyle beslendi.
HAREKETSİZ HALDE BULDULAR
Bakıcısının gece saatlerinde yeniden mama vermek istediği sırada bebeğin kustuğu, bu sabah da hareketsiz halde bulunduğu öğrenildi.
ANNE İLE BAKICI İFADE VERECEK
İhbarla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde bebeğin yaşamını yitirdiği belirlendi.
Bebeğin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Anne Fatma Y. ile bakıcı Gülsüm S., ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bebeğin kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.