Kürt komutan Azad Şaabo: Kürt halkı bu dinsizlerden kurtulmalı

Suriye ordusunun Rakka’daki operasyon merkezini yöneten Kürt komutan Azad Şaabo “Bizim mücadelemiz terörle” dedi. Şaabo, 'Kürt halkı bu dinsiz sahtekârlardan kurtarılmalı” diye konuştu

ABONE OL
GİRİŞ 25.01.2026 08:37 GÜNCELLEME 25.01.2026 09:37 GÜNCEL
Kürt komutan Azad Şaabo: Kürt halkı bu dinsizlerden kurtulmalı

Suriyeli Kürt komutan Azad Şaabo, Kürtleri, PKK-YPG’nin zulmünden kurtarmak için savaştıklarını söyledi. Rakka’daki Suriye ordusunun askerî operasyon merkezinin komutanı olarak görev yapan Ayn el-Arab doğumlu Şaabo, Esad rejimine karşı savaştığını belirtti.

"KÜRT HALKI BU DİNSİZLERDEN KURTULMALI"

Şaabo, “PKK-YPG’nin Kürtlerin tarihiyle, kimliğiyle ve inançlarıyla hiçbir alakası yok. Kürt halkının bu sahtekâr dinsizlerden kurtarılması gerekiyor” dedi.

KAYNAK : Türkiye Gazetesi
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR