Kavga ihbarında ceset bulundu!

Mersin'de bir evdeki kavga ihbarına giden polis ekipleri, banyoda cesetle karşılaştı. Yapılan incelemede cansız bedenin 24 yaşındaki Baki B.'ye ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.02.2026 10:05 GÜNCELLEME 12.02.2026 10:05 GÜNCEL
Kavga ihbarında ceset bulundu!

Mersin'in Erdemli ilçesinde komşuların kavga ihbarı ile bir adrese giden polis, banyonda 24 yaşındaki bir kişinin cesediyle karşılaştı.

İHA'nın haberine göre olayla ilgili ölen kişinin ev arkadaşının da aralarında olduğu 3 kişi gözaltına alındı.

KOMŞULAR KAVGAYI İHBAR ETTİ

Olay, ilçeye bağlı Alata Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın son katındaki bir dairede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, saat 04.00 sıralarında kavga sesine uyanan komşular durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polis, kapıyı açan H.M.T.'nin (23) ev arkadaşı Baki B.'yi (24) banyoda hareketsiz buldu.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Adrese gelen sağlık ekipleri Baki B.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri ve savcının incelemesinin ardından gencin cansız bedeni otopsi için hastane morguna götürüldü.

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli ölüm ile ilgili Baki B.'nin ev arkadaşı H.M.T. ile gece evde olup bir süre önce ayrıldığı ileri sürülen 2 şüphelinin de aralarında yer aldığı 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Olayın aydınlatılması için otopsi sonucu beklenirken, soruşturmanın da devam ettiği bildirildi.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR