Tünel girişine çığ düştü: Yol ulaşıma kapandı

Giresun'u İç Anadolu'ya bağlayan Eğribel Tüneli girişinde etkili olan kar yağışı nedeniyle çığ düştü, karayolu ulaşıma kapandı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.02.2026 23:52 GÜNCELLEME 26.02.2026 23:54 GÜNCEL
Tünel girişine çığ düştü: Yol ulaşıma kapandı

Edinilen bilgilere göre, Şebinkarahisar ilçesi Asarcık köyü mevkiinde tünel girişine düşen çığ, ulaşımın aksamasına neden oldu. Olayda herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı bildirildi.

Karayolları ekiplerinin bölgede çığ temizleme çalışmalarına başladığı, yolun yeniden ulaşıma açılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR