Kundakçı cinayetinde şok ifade! İzzet Yıldızhan'ın 'hatırlamıyorum' cevapları dikkat çekti

İzzet Yıldızhan’ın da tutuklandığı Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti soruşturmasında dikkat çeken ifade ortaya çıktı. Yıldızhan, olaydan sosyal medyadan haberdar olduğunu söylerken birçok soruya “hatırlamıyorum” yanıtını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2026 17:12 GÜNCELLEME 24.03.2026 17:46 GÜNCEL
Kundakçı cinayetinde şok ifade! İzzet Yıldızhan'ın 'hatırlamıyorum' cevapları dikkat çekti

Türkiye'yi sarsan futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinden yeni gelişmeler yaşanıyor. Ümraniye'de 20 Mart gecesi cinayete kurban giden futbolcunun ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Alaattin Kadayıfçıoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu ve ünlü türkücü İzzet Yıldızhan'ın da bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.

İZZET YILDIZHAN'IN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Şüpheliler, savcılık sorgularının ardından 'kasten öldürme' ve 'suçluyu kayırma' gibi suçlamalarla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan soruşturmanın dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Emniyetteki ifadesi ortaya çıkan Yıldızhan, Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun babası Bilal Kadayıfçıoğlu ile 'kirve' olduğunu belirterek olaydaki rolünü sınırlı tuttuğunu savundu.

Ancak ifadesinde sık sık 'Hatırlamıyorum' ve 'Bilmiyorum' cevaplarını verdiği öğrenildi.

"MESAJIMA CEVAP VERİP VERMEDİĞİNİ HATIRLAMIYORUM"

Yıldızhan, ifadesinde ayrıca şu sözleri kullandı:

20 Mart tarihinde hatırladığım kadarıyla saat 01.00-02.00 sıralarında Metin K. gece beni aradı, Alaattin'in bir kavgaya karıştığını söyledi. Ben de 'İnşallah önemli bir şey yoktur' dedim. Telefonu kapattıktan sonra Bilal Kadayıfçıoğlu'nu aradım ancak kendisine ulaşamadım.

Hatırladığım kadarıyla sonrasında Metin'e WhatsApp ya da SMS atarak Alaattin'den haber var mı diye sordum. Metin'in de cevap verip vermediğini hatırlamıyorum.

"OLAYI SOSYAL MEDYADAN DUYDUM"

Ertesi gün Bilal Kadayıfçıoğlu ile telefonla görüştüm, bir şeyler duyduğunu ancak ne olduğunu bilmediğini, ilk uçakla Türkiye'ye geleceğini söyledi.

Ben de akşam saatlerinde Ankara'dan çıkarak İstanbul'a geldim. Sonrasında sosyal medyadan böyle bir olay olduğunu duydum ve haberlerden okudum.

Daha sonra Bilal Kadayıfçıoğlu Türkiye'ye gelince telefonlaşarak buluştuk.

İFADELER AYRI AYRI GÜNDEME GELDİ

Yıldızhan, olayın detayları ve şüphelilerle ilişkisi konusunda net bilgi vermediğini, sadece yakın çevresinden gelen telefonlara yanıt verdiğini ve olaydan haberleri sosyal medya aracılığıyla öğrendiğini belirtti.

Soruşturma kapsamında Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun ifadesi de ayrı ayrı gündeme gelmişti.

OLAYA İLİŞKİN SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayın arka planı ve olası azmettirme iddiaları derinlemesine inceleniyor.

Kundakçı Ailesi ise cinayetin aydınlatılması için adalet çağrısını sürdürüyor.

Olayla ilgili soruşturma ve adli süreç devam ediyor. 

Kundakçı cinayetinde yeni gelişme! 7 şüpheli tutuklandı

Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR