Malatya'da zehir ve silah operasyonu: 3 adrese eş zamanlı baskın!
Malatya'da narkotik ve KOM ekiplerinin 3 adrese düzenlediği eş zamanlı baskınlarda 812 adet sentetik hap, metamfetamin ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.
ABONE OLİl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını tehdit eden ve asayişi bozan suç şebekelerine yönelik koordineli bir çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından belirlenen 3 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
ADRESLERDEN ZEHİR VE CEPHANELİK ÇIKTI
Narkotik polislerince evlerde yapılan detaylı aramalarda; piyasaya sürülmek üzere hazırlanan 812 adet sentetik ecza hap ile 37 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Aramaları derinleştiren ekipler, uyuşturucunun yanı sıra 3 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet ruhsatsız tüfek muhafaza altına aldı.
2 ŞÜPHELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden 2'si tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilirken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.