Aydın'da zehir tacirine geçit yok: 378 gram uyuşturucuyla yakalanan şüpheli tutuklandı

Aydın Efeler’de narkotik polisinin takibe aldığı bir şüpheli, 378 gram uyuşturucu madde ile yakalandı. "Uyuşturucu madde ticareti" suçundan adliyeye sevk edilen şahıs tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2026 00:59 GÜNCELLEME 27.03.2026 00:59 GÜNCEL
Aydın'da zehir tacirine geçit yok: 378 gram uyuşturucuyla yakalanan şüpheli tutuklandı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik yürüttüğü saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teknik ve fiziki takip neticesinde Zafer Mahallesi’nde uyuşturucu trafiği yönettiği belirlenen bir şahıs mercek altına alındı.

ZAFER MAHALLESİ’NDE OPERASYONUN DÜĞMESİNE BASILDI

Narkotik timlerince belirlenen noktada gerçekleştirilen operasyonda, C.Y. isimli şüpheli şahıs kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin üzerinde ve kişisel eşyalarında yapılan detaylı aramalarda, satışa hazır halde toplam 378 gram uyuşturucu madde ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

ZEHİR TACİRİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan C.Y. hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 188’inci maddesi uyarınca "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan adli işlem başlatıldı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Barış Güngör Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde eğitimine devam etmektedir. Meslek hayatına staj yaptığı Haber7.com’da başladı. Son iki yıldır sosyal medya editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR