Konya'da ucuz televizyon izdihamı: 45 dakikada ürünler tükendi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir zincir marketin açılışı sırasında yapılan indirim kampanyası izdihama yol açtı. Piyasa değeri yaklaşık 6 bin lira olan televizyonların 1750 liradan satışa sunulması, yüzlerce vatandaşı market önünde topladı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2026 15:38 GÜNCELLEME 01.04.2026 15:41 GÜNCEL
Konya'da ucuz televizyon izdihamı: 45 dakikada ürünler tükendi

Açılış öncesinde uzun kuyruklar oluşurken, ürünlerin market önüne getirilmesiyle birlikte kalabalık bir anda yoğunlaştı. Televizyonlara ulaşmak isteyen vatandaşlar arasında zaman zaman arbede yaşandı. İzdiham sırasında ezilme tehlikesi geçirenler olurken, bazı kişilerin fenalaştığı ve bayılma uyarılarının yapıldığı öğrenildi.

Market görevlilerinin yoğunluğu kontrol etmekte zorlandığı anlarda, vatandaşların televizyon kolilerini bırakmamak için büyük çaba sarf ettiği görüldü.

Kampanya kapsamında satışa sunulan sadece 45 adet televizyon ise dakikalar içinde tükendi. Ürünü alabilen vatandaşlar bu kez kasa önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

KAYNAK : ZEKİ DURSUN-KONYA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR