Tartıştığı kocasını başından vurarak öldürdü

Karabük’te M.A. (40), tartıştığı eşi Mustafa Acar’ı (47) av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2026 15:50 GÜNCELLEME 01.04.2026 15:50 GÜNCEL
Tartıştığı kocasını başından vurarak öldürdü

Son dakika haberi: Olay, gece saatlerinde Karaağaç köyünde meydana geldi. M.A. ile eşi Mustafa Acar arasında evde bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma çıktı.

Tartışma kavgaya dönüşürken, M.A. eşi Mustafa Acar’ı av tüfeğiyle başından vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibinin kontrolünde, Acar’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Mustafa Acar’ın cansız bedeni olay yerindeki inceleme sonrası Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. M.A. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan M.A. adliyeye sevk edildi. 

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR