Muş’ta uyuşturucu operasyonları: Aracın gizli bölmesinden yüzlerce gram zehir çıktı!

Muş’ta narkotik polisinin durdurduğu bir aracın gizli bölmesinde 762 gram skunk maddesi ele geçirildi. Kent genelindeki denetimlerde çok sayıda sentetik uyuşturucu bulunurken, 1 şüpheli tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.04.2026 01:34 GÜNCELLEME 02.04.2026 01:34 GÜNCEL
Muş’ta uyuşturucu operasyonları: Aracın gizli bölmesinden yüzlerce gram zehir çıktı!

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttüğü risk analiz çalışmaları ve devriye faaliyetlerini sıkılaştırdı. Teknik takip neticesinde belirlenen bir araç, polis ekiplerince durdurularak detaylı aramaya alındı.

ARACIN GİZLİ BÖLMESİNDE 762 GRAM SKUNK YAKALANDI

Narkotik timlerince durdurulan araçta yapılan hassas aramada, aracın iç aksamındaki gizli bir bölmeye yerleştirilmiş 3 parça halinde toplam 762 gram skunk maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu sevkiyatıyla bağlantılı şüpheli, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

METRUK BİNALAR VE SOKAKLAR DİDİK DİDİK ARANDI

Ekiplerin saha çalışmaları kapsamında bir şahsın üzerinde yapılan aramada daralı ağırlığı 4,98 gram sentetik kannabinoid maddesi bulundu. Şahıs hakkında uyuşturucu bulundurmak suçundan işlem yapıldı. Ayrıca Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin metruk binalarda gerçekleştirdiği kontrollerde, satışa hazır 6 fişek halinde toplam 18,71 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirilerek bir şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Barış Güngör Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde eğitimine devam etmektedir. Meslek hayatına staj yaptığı Haber7.com’da başladı. Son iki yıldır sosyal medya editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR