Ekmek almak için çıkmıştı! Çöp kamyonunun altında kaldı

Antalya'nın Kepez ilçesinde ekmek almak için evden çıkan 79 yaşındaki adam dönüş yolunda çöp kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti. Yaşlı adamın cenazesi oğlu ve kızı tarafından gözyaşları içinde teslim alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2026 21:58 GÜNCELLEME 05.04.2026 21:58 GÜNCEL
Ekmek almak için çıkmıştı! Çöp kamyonunun altında kaldı

Kaza, dün akşam 21.30 sıralarında Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi Ömer Buyrukçu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ekmek almak için evinden çıkan 79 yaşındaki Hamza Körük'e, yolun karşısına geçtiği sırada sokak üzerindeki çöp konteynerından çöpleri alarak hareket eden Sadullah T.'nin kullandığı çöp kamyonu çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen yaşlı adamın bacaklarının üzerinden geçen çöp kamyonu çalışanların uyarısı ile durdu. Yaşlı adamın yerde hareketsiz yattığını gören çalışanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yapılan kontrollerde Hamza Körük'ün hayatını kaybettiğini belirledi.

KIZI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekibinin çalışmasının ardından Körük'ün cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Feci kazada hayatını kaybeden yaşlı adamın cenazesi işlemlerinin ardından oğlu ve kızı tarafından teslim alındı. Cenazenin teslimi sırasında Hamza Körük'ün kızının gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Yaşlı adamın cenazesi toprağa verilmek üzere Kepez Altınova Mahallesi mezarlığına götürüldü.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR