Kedinin yüzüne sprey sıkan market çalışanı gözaltına alındı
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde market çalışanı bir kadın, ‘Gel annem gel’ diyerek yanına çağırdığı sokak kedisinin yüzüne yağ çözücü sprey sıktı. O anlar cep telefonuyla görüntülenirken, kadın gözaltına alındı.
ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2026 09:30
GÜNCELLEME 05.05.2026 09:33
GÜNCEL
Karamürsel ilçesi Kayacık Mahallesi’nde bulunan zincir markette, market çalışanı bir kadın, marketin önünde duran sokak kedisini ‘Gel annem gel’ diyerek yanına çağırdı.
Kadın, elinde bulunan yağ çözücü spreyi kedinin yüzüne sıktı. Kedi, arabanın altına sığınırken, kadın arabanın yanına giderek kediye sprey sıkmaya devam etti. Kedi daha sonra bölgeden uzaklaştı.
Yaşananları başka bir kadın, ‘Yazık hayvana’ diyerek cep telefonuyla kaydetti. Görüntüler sanal medyada yayılırken, kadın bugün polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.