İçişleri Bakanlığı duyurdu: Dev operasyonda 1021 şüpheli yakalandı!

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı siber suçlarla mücadele kapsamında 1021 şüphelinin yakaladığını 319'unun ise tutuklandığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2026 12:07 GÜNCELLEME 16.05.2026 12:13 GÜNCEL
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Dev operasyonda 1021 şüpheli yakalandı!

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "64 il merkezli 'Nitelikli dolandırıcılık', 'Çevrim içi çocuk müstehcenliği ve tacizi', 'Yasa dışı bahis' suçlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 1021 şüpheli yakalandı, 319'u tutuklandı" denildi.

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR