İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 85'e ulaştı
İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 85'e ulaştı. Bir çok ana arterde trafik durma noktasına geldi. Yoğunluk dronla havadan görüntülendi.
ABONE OLİstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu oluştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluğu Haritası verilerine göre saat 18.33 itibariyle yoğunluk yüzde 85'e ulaştı.
Kentteki ana arterlerde trafik durma noktasına geldi. Bağcılar Tem Otoyolu'nda araçların güçlükle ilerlediği görüldü.
Trafik yoğunluğu dronla havadan görüntülendi.
AVRUPA LİGİ FİNAL MAÇI NEDENİYLE BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPALI!
Bugün oynanacak Avrupa Ligi final maçı nedeniyle İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapalı olacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bu kapsamda Beşiktaş, Beyoğlu ve Şişli'de trafiğe kapanacak yollar ve alternatif güzergahları duyurdu.
- Şişli'de ise Dolmabahçe Bomonti Tünel, Taşkışla Caddesi, Kadırgalar Caddesi, Maçka Caddesi, Bayıldım Caddesi ve Mim Kemal Öke Caddesi araç trafiğine kapalı olacak.
- Bu güzergahlara alternatif olarak Villa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Halaskargazi Caddesi, Vali Konağı Caddesi, 19 Mayıs Caddesi, Hakkı Yeten Caddesi, Teşvikiye Caddesi, Rumeli Caddesi, Büyükdere Caddesi, Hasret Caddesi, Akar Caddesi ve Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak kullanılabilecek.
Öte yandan, bahsi geçen üç ilçede belirtilen muhtelif cadde ve sokakların, olası yaya ve araç trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla, gerekli görülen durumlarda daha erken saatte kısmen veya tamamen trafiğe kapatılabileceği de bildirildi.