Kırmızı ışık ihlali kazayı getirdi: Yaralılar var

Giresun'da Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Gezgin'in bulunduğu makam aracının karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken kaza anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2026 17:19 GÜNCELLEME 03.06.2026 17:44 GÜNCEL
Kırmızı ışık ihlali kazayı getirdi: Yaralılar var

Ordu'dan Trabzon yönüne seyreden ve sürücülüğünü Salih K.'nin yaptığı 06 RP 202 plakalı makam aracı, Giresun Liman Kavşağı'nda kırmızı ışıkta durmayarak kavşağa girdi. Bu sırada yeşil ışıkta geçmekte olan Fatih K. idaresindeki araçla çarpışan makam aracı, çarpmanın etkisiyle savrularak demir bariyerlere çarptı.

Kazada Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Gezgin, sürücü Salih K. ile araçtaki Serkan S. yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tedbir amaçlı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındıkları öğrenildi.

Kaza anı ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde makam aracının hızla kavşağa girdiği, çarpışmanın ardından bariyerlere savrulduğu görüldü.
Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

KAYNAK : İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR