LGS adayları ve Millilere anlamlı destek: Konya’da “Zafer” yürüyüşü
Konya’da Şehir Koleji öğrencileri ve öğretmenleri, LGS’ye girecek öğrenciler ile A Milli Futbol Takımı’na destek için bando eşliğinde yürüdü. “Sınavda ve Sahada Zafer” temalı etkinlik, dualar ve gökyüzüne bırakılan balonlarla sona erdi.
ABONE OLKonya’da faaliyet gösteren Şehir Koleji’nin öğrencileri ve öğretmenleri, hafta sonu gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrencilere ve A Milli Futbol Takımı’na destek vermek amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi.
“Sınavda ve Sahada Zafer” temasıyla gerçekleştirilen yürüyüşte öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde bando takımı ve coşkulu kortejle şehir merkezinde yürüdü. Etkinlik boyunca öğrenciler, hem LGS’ye girecek arkadaşlarına başarı dileklerini iletti hem de A Milli Takım’a Dünya Kupası yolunda destek mesajları verdi.
Yürüyüş, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Güzergâh boyunca veliler ve Konyalı esnaf, alkışları ve tebrikleriyle öğrencilere destek verdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, şehirde birlik ve dayanışma ruhunu ön plana çıkardı.
Mevlana Meydanı’nda sona eren programda, LGS sınavına katılacak öğrenciler ve A Milli Futbol Takımı için dualar edildi. Etkinliğin finalinde gökyüzüne bırakılan balonlar görsel bir şölen oluştururken, meydanda oluşan duygu dolu atmosfer katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.
Organizasyon yetkilileri, gençlerin hem eğitim hayatlarında hem de spor alanında elde edecekleri başarıların ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, tüm öğrencilere ve A Milli Takım’a başarılar diledi. Etkinlik, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.