BBP'den sözde komedyen Deniz Göktaş'a tepki: Hukuk önünde hesap vereceksin
BBP Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, dini değerlerle alay eden komedyen Deniz Göktaş'a, "Pis ve iğrenç ağzıyla Allah'a, Peygamberimize, Kur'an-ı Kerim'e hakaret ediyor. Hukuk önünde hesap vereceksin" dedi.
ABONE OLBüyük Birlik Partisi (BBP) Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samet Bağcı, komedyen Deniz Göktaş’ın YouTube’da yayınlanan "Ölü Deniz" isimli gösterisinde dini değerlere yönelik ifadelerine çok sert tepki gösterdi. Bağcı, kutsal değerlere hakaret edildiğini belirterek, konunun hukuki takipçisi olacaklarını ilan etti.
Dini ve milli hassasiyetlerin hedef alındığını vurgulayan Samet Bağcı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Bu videoda pis ve iğrenç ağzıyla, Yüce Allah’a (C.C.), Peygamberimize (S.A.V.), Kur’an-ı Kerim’e ve bütün müminlere hakaret etme cüretini gösteren sistemli bir operasyonun parçasını görüyorsunuz. Deniz Göktaş adında bir soytarı, yaptığı sözde gösteride kendince Kur'an-ı Kerim'le, Peygamberimizle ve Yüce Allah'la dalga geçmeye kalkmıştır. Yalancı, riyakâr ve terbiyesiz bir provokatörle karşı karşıyayız."
"SESSİZ KALMAYACAĞIZ, HESABINI SORACAĞIZ"
Bu tür saldırıların cezasız kalmayacağını belirten Bağcı, hem bireysel hem de kurumsal olarak hukuki sürecin başlatılacağını ifade etti:
"Sessiz kalacağımızı mı zannediyorsunuz? Bu milletin inançlarına, Peygamberimizin hatırasına, Allah’ın kitabına saldıran alçalmış şahsiyetlere asla sessiz kalmayacağız. Fert fert ve kurumsal olarak, yapılan bu hakaretlerin, provokasyonun cezasız kalmaması için gereken her şeyi yapacağız.
Bu milletin evlatları; ecdadının kanıyla yoğrulmuş, yaşadığı her badirede inanç ve değerleriyle ayakta tuttuğu bu topraklarda, mukaddesatına hakaret edilmesine asla izin vermeyecektir."
Genel Başkan Yardımcısı Samet Bağcı, açıklamasını "Hukuk önünde hesabını vereceksin" sözleriyle tamamlayarak, mukaddesata uzanan dillere karşı adaletin tecelli etmesi için adli sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti.