İstanbul'da kahreden ölüm: 3 kişiden 2'sinin cansız bedenleri bulundu!

İstanbul'un Şile ilçesinde denizde kaybolan 3 kişiden 2'si ölü olarak bulundu. Bölgede 1 kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2026 15:19 GÜNCELLEME 06.07.2026 15:31 GÜNCEL
İstanbul'da kahreden ölüm: 3 kişiden 2'sinin cansız bedenleri bulundu!

İstanbul'un Şile ilçesinde denizde kaybolan 3 kişiden acı haberler geldi.

Şile'de dün farklı bölgelerde denize giren İsa Bodur (42), Ahmet Can Yavuz (24) ve Umut Gümüş (25) kayboldu.

Bu kişileri aramak için jandarma, itfaiye, AFAD, Sahil Güvenlik ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi cankurtaran ekiplerince çalışma başlatıldı.

  • Bodur'un cesedi Sofular Mağarası açıklarında kayalıklara sıkışmış halde bulundu.
  • Akçakese Plajı'nda denize giren Yavuz'un cansız bedenine de ulaşıldı.

1 KİŞİ ARANIYOR

Sudan çıkarılan cenazeler incelemelerin ardından morga götürüldü.

Akçakese Plajı'nda suya giren Gümüş'ün bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Öte yandan, dün Şile Kaymakamlığı tarafından, hava muhalefeti nedeniyle Ayazma Plajı ve Ağva Merkez Plajı dışında ilçede denize girişler yasaklanmıştı

KAYNAK : AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR