Yangında mahsur kalan 4'ü çocuk, 10 kişi kurtarıldı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 3 katlı binanın 2'nci katında çıkan yangında mahsur kalan, 4'ü çocuk 10 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2026 17:47 GÜNCELLEME 31.07.2026 17:47 GÜNCEL
Yangında mahsur kalan 4'ü çocuk, 10 kişi kurtarıldı

İzmir'de Bayraklı ilçesi Çiçek Mahallesi'ndeki 3 katlı bir binanın 2'nci katında, saat 14.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevlerin yükseldiği ve binada çok sayıda kişinin mahsur kaldığı ihbarı üzerine, adrese İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı 25 personel sevk edildi. Ekipler bir yandan alevlerin çevre binalara sıçramasını önlemek için çalışma yaparken, diğer taraftan da mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için zamanla yarıştı.

Ekiplerin müdahalesiyle binadaki 4'ü çocuk, toplam 10 kişi güvenli şekilde tahliye edildi. Kucağındaki çocuklarla dışarı çıkan itfaiyecileri görenler, rahat bir nefes aldıklarını belirtti. Tahliye sırasında bir itfaiyecinin de yoğun dumandan etkilenen vatandaşa kendi oksijen maskesini taktığı görüldü.

Yangında dumandan etkilenen 10 kişi, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. 

KAYNAK : DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR