Terörsüz Türkiye'yi hedef alan hesaplar kapatıldı

İletişim Başkanlığı koordinasyonunda yapılan dijital medya çalışmaları kapsamında milli güvenliği hedef alan çok sayıda sosyal medya hesabına erişim tedbiri uygulandı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.08.2026 00:18 GÜNCELLEME 07.08.2026 00:22 GÜNCEL
Terörsüz Türkiye'yi hedef alan hesaplar kapatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında sosyal medyada Terörsüz Türkiye ve milli güvenliği hedef alan paylaşımlar yaptığı tespit edilen 22 X hesabına; İstanbul Sulh Ceza Hakimliğince 5651 sayılı kanunun 8/A maddesi uyarınca erişim engeli getirildi.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR