Rampadan inen halk otobüsü otomobille çarpıştı! 7 kişi yaralandı
Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde 20 yolcusu bulunan özel halk otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ve eşi, otobüs şoförü ile 4 yolcu yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
ABONE OLZonguldak'ın Kilimli ilçesinde, özel halk otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kaza, saat 11.00 sıralarında Kilimli ilçesi Güney Mahallesi 202 Caddesi’nde meydana geldi.
20 yolcusuyla rampadan inen Nevzat Ç. (56) idaresindeki özel halk otobüsü ile Zeki S.’nin (66) kullandığı otomobil çarpıştı. Otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan eşi ile otobüsün şoförü ve 4 yolcu yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların genel durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazaya karışan araçlar ekiplerin çalışmasıyla yoldan kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.