Mersin Limanı'nda kimyasal sızıntı paniği: Konteyner delindi, operasyonlar durdu

Mersin Limanı'nda bir konteynerin delinmesiyle yayılan gaz paniğe yol açtı. Operasyonlar durdurulup saha tahliye edilirken, sızıntıdan etkilenen çalışanlar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2026 09:53 GÜNCELLEME 04.09.2026 10:02 GÜNCEL
Mersin Limanı'nda kimyasal sızıntı paniği: Konteyner delindi, operasyonlar durdu

Alınan bilgiye göre, Mersin Limanı'nda bir konteynerin delinmesi sonucu gaz sızıntısı meydana geldi. İddiaya göre, yaşanan sızıntı nedeniyle limandaki operasyonlar geçici olarak durduruldu, çalışanlar tedbir amacıyla liman sahasının dışına çıkarıldı. 

EKİPLER SEVK EDİLDİ, İŞÇİLER HASTANEYE TAŞINDI

Gazdan etkilendiği öne sürülen çok sayıda çalışanın için bölgeye ambulanslar sevk edildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda ilgili kurum ekiplerinin de gönderildiği öğrenildi. Sağlık ekiplerinin bazı kişileri çevredeki hastanelere sevk ettiği bildirildi.

Öte yandan konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

KAYNAK : İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR