Okul müdürü evinde ölü bulundu

Bilecik'te yakınlarının haber alamadığı okul müdürü evinde ölü olarak bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2026 10:26 GÜNCELLEME 22.09.2026 10:34 GÜNCEL
Okul müdürü evinde ölü bulundu

Olay, Bilecik'in Pazaryeri ilçesi bağlı Küçükelmalı Köyü'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre; köyde ikamet eden Ali Satefoğlu'ndan (56) haber alamayan öğretmen arkadaşları durumu hemen evde yaşadığı annesine bildirdi.



Annesi oğlunun yattığı odaya girdiğinde hareketsiz bir şekilde olduğu gördü. Eve gelen acil sağlık ve jandarma ekipleri şahsın cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan ilk değerlendirmede şahsın ölüm sebebinin kalp krizi olduğu belirlendi.

Ali Satefoğlu'un Bozüyük Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Müdürü olduğu, daha önce Pazaryeri İlköğretim Okulunda okul müdürü olarak görev yaptığı öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR