BBP Genel Başkanı Destici'den Netanyahu'ya tepki
BBP Genel Başkanı Destici, "Soykırımcı Netenyahu'nun Cumhurbaşkanımızın şahsı üzerinden Türkiye'yi ve Türk milletini hedef alan çirkin sözleri ve iftiraları kendi soykırımcılığını örtme çabasıdır" dedi.
ABONE OLBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Soykırımcı Netenyahu'nun Cumhurbaşkanımızın şahsı üzerinden Türkiye'yi ve Türk Milletini hedef alan çirkin sözleri ve iftiraları kendi soykırımcılığını örtme çabasıdır." ifadesini kullandı.
Destici, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşmasına tepki göstererek, şunları kaydetti:
"Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından Gazze'de Filistinli masumlara karşı soykırım suçu işlediği için yakalama kararı bulunan ve sanık sandalyesinde oturması gereken katil Netanyahu, kapısından içeri girememesi gereken Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda kürsüden hitap etti. Bu ayıp BM'nin acizliğinin ve tükenmişliğinin sonucudur.
Soykırımcı Netenyahu'nun Cumhurbaşkanımızın şahsı üzerinden Türkiye'yi ve Türk milletini hedef alan çirkin sözleri ve iftiraları kendi soykırımcılığını örtme çabasıdır. İblis Netanyahu elbette sonunu görüyor ve çırpınıyor. Lakin ne yaparsa yapsın yaptığı soykırımın ve katliamların hesabını elbette verecektir."