İstanbul Havalimanı'nda sıcak saatler: İran hava yolu şirketine ait uçağa el konuldu!

İran hava yolu şirketi Caspian Airlines'e ait bir uçağa 3 milyon avroluk borç nedeniyle el konularak İstanbul Havalimanı'nda haczedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2026 19:09 GÜNCELLEME 28.09.2026 19:41 GÜNCEL
İstanbul Havalimanı'nda sıcak saatler: İran hava yolu şirketine ait uçağa el konuldu!

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul Havalimanı’ndan İran’a seferler yapan İranlı Caspian Airlines’in bir gözetim şirketine borcundan dolayı hukuki süreç başlatıldı.

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA İRAN UÇAĞINA EL KONULDU

Şirketin 3 milyon avroluk borcu nedeniyle İstanbul Havalimanı'na gelen alacaklı şirketin avukatları ve icra memurları, bu sırada havayolu şirketine ait EP-KPB kuyruk tescilli İran seferini yapmak üzere kalkışa hazırlanan uçağın havalanmasına izin verilmemesini istedi.

Bunun üzerine görevli memurlar, yolcuların uçaktan indirilmesini istedi. Uçaktan indirilen yolcular terminale alınırken, uçağa ise haciz işlemi uygulandı.

KAYNAK : DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR