11 aylık Büşra bebek 40 gündür kayıp! Anne ve babası tutuklandı!
Sivas'ın Divriği ilçesinde 11 aylık Büşra bebekten 40 gündür haber alınamıyor. Minik bebeğin anne ve babası dahil 6 kişi çelişkili ifadelerin ardından tutuklanmıştı.
ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2026 15:36
GÜNCELLEME 19.10.2026 16:54
GÜNCEL
Sivas'ın Divriği ilçesinde kayıl olarak aranan Büşra bebekten halen bir haber yok...
Kayıp 11 aylık Büşra soruşturması 10 Ekim 2026 tarihinde saat 22.00 sıralarında, Sivas’ın Divriği İlçesi Göndüren Köyün kırsalında hayvancılık yapan E. B’nin (25) yanında uyumakta olan 11 aylık öz kızı Büşra’nın kaybolduğu ihbarı ile başlamıştı.
HER YERDE ARANIYOR
Soruşturma kapsamında çelişkili ifadeler veren ve sürekli ifade değiştiren anne, baba Y,B ve toplamda 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- Kırsalda AFAD, UMKE, Jandarma ve diğer ekipler tarafından iz takip köpeği ve dron ile birlikte aralıksız sürdürülen çalışmalar aradan geçen yaklaşık 40 güne rağmen sonuç vermedi. Büşra bebeğe canlı veya cansız ulaşılamadı.
Konuyla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü belirtildi.
KAYNAK : İHA