Tuncay Güney: Notlar da açıklansın

Tuncay Güney, Abdullah Çatlı ve Abdullah Öcalan'ı birlikte gösteren fotoğraflara ilişkin 'Haberdarım, tuttuğum notlar da açıklansın' değerlendirmesini yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2009 09:27 GÜNCELLEME 09.06.2009 09:27 GÜNCEL
Tuncay Güney: Notlar da açıklansın

İhsan AYDIN'ın haberi

Ergenekon’un kara kutusu olarak bilinen Tuncay Güney’in arşivinden çıktığı iddia edilen Abdullah Çatlı ve terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın birlikte göründüğü fotoğraflara ilişkin Güney, ‘haberdarım, tuttuğum notlar da açıklansın’ dedi.

Kanada’da yaşayan Ergenekon’un kara kutusu Tuncay Güney’in arşivinden çıktığı ve montaj olduğu iddia edilen fotoğraflarla ilgili Haber 7’ye açıklama yaptı. Kendisine ulaştığımız Güney, “Bu fotoğraflardan haberdarım. (…)Bu fotolar 2 kare değildir. 36 makara filmdir. (…) Ben tek bir resmi yazısı olmadan arşiv yapmam.” dedi.

Tuncay Güney’e fotoğraflarla ilgili yönelttiğimiz sorulara gelen cevap şöyle;

“Bu fotoğraflardan haberdarım. Fakat içeriğini fazla bilmiyorum. Sadece diyeceğim ne varsa açıklansa daha iyi olacak. Bu konuda pek bilgim yok. Eğer arşivimde varsa bu fotolar 2 kare değildir. 36 makara filmdir. Ve yazılı dosya da bulunmalı. Ben tek bir resmi yazısı olmadan arşiv yapmam. Dosyası olmalı.”

Tuncay Güney’in mailindeki hem bilgim yok, hem 36 makara film var ifadeleri üzerine  tekrar bir mail göndererek bu ifadelere açıklık getirmesini istedik. Ancak henüz bir yanıt gelmedi.

KAYNAK : (Haber 7)